Loading...

Doneren

Help met het realiseren van de plannen!
Home / Doneren

Op de rest van de website heeft u al kunnen lezen waarom SSR-Leiden gaat uitbreiden en hoe belangrijk ook uw bijdrage is. Doneren kan op twee verschillende manieren: door bij te dragen aan bouwmaterialen en inrichting, of door met uw dispuut mee te doen aan de fondsenwervingscompetitie.

Individueel kunt u ons steunen door een of meerdere (symbolische) verfpotten, decibellen geluidsisolatie, barkrukken of vakmensen te doneren. Deze voorwerpen hebben vaste prijzen, maar daarnaast kunt u ieder ander bedrag dat u wilt bijdragen invullen bij ‘bedrag’.

Om u te bedanken voor uw bijdrage stellen wij enkele beloningen beschikbaar, uiteenlopend van een opgestuurde oorkonde, uw naam op de muur of op een traptrede, tot een uitnodiging voor twee personen voor het exclusieve openingsdiner in de vernieuwde mensa.

Voor meer informatie over de dispuutscompetitie verwijzen wij u graag door naar het disputendeel van deze website. Bijdragen vanuit disputen kunnen wel hieronder worden gedaan, ga dan naar ‘vanuit dispuut’ en vul het juiste dispuut en bedrag in.

Donaties voor de dispuutscompetitie zijn gesloten. Persoonlijke donaties kunnen nog steeds gedaan worden.

0 / 140
Max. 140 characters
 

Totaal € 0.00

 
Minimale donatie van €5,-
Alle velden met * zijn verplicht
 
 
 
 
0 / 140
Max. 140 characters
 

Totaal € 0.00

 
Minimale donatie van €5,-
Alle velden met * zijn verplicht