Loading...

Nieuwsbericht

Blijf op de hoogte van de uitbreiding!
Home / Nieuws / Een geslaagde brunch

Een geslaagde brunch

Zondag 26 oktober vond de brunch plaats in het nieuwe pand aan de UV3. Met een opkomst van ongeveer 100 man was het een groot succes. Het Leidsch Beleg was zo vriendelijk om ons te sponsoren met broodjes. Daarnaast kon onder het genot van een kopje koffie, thee gesponseerd door Dekker Warmond of een sapje het pand bezichtigd worden.

Er werden een aantal rondleidingen gegeven en er was vooral de gelegenheid om zelf even rond te lopen in wat over een tijdje onze nieuwe borrel- en vergaderruimtes worden. Iedereen was vooral heel erg enthousiast over de ruimte en mogelijkheden dat het nieuwe pand ons biedt.

De Werkgroep Uitbreiding SSR-Leiden is nog druk in overleg met de architect Marcel van Dijk wat de mogelijkheden zijn, dit gebeurd in samenwerking met het geluidsbureau DGMR. Het aantal decibel die we in het nieuwe pand willen kunnen produceren zijn van invloed op de plannen. Velen hebben het pand nu in ieder geval van binnen ook kunnen bekijken, wat alleen maar positief kan zijn bij gesprekken die de komende tijd ongetwijfeld op de borrel en elders gevoerd gaan worden.