Loading...

Nieuwsbericht

Blijf op de hoogte van de uitbreiding!
Home / Nieuws / Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Beste Lezer,

Het is even geleden sinds de laatste update op de website. Er gaat echter elke maand een nieuwsbrief rond welke vanaf nu ook hier gepost zal worden.

Hierbij de nieuwsbrief van juni. Dit bericht is vooral bedoeld om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen ten aanzien van onze aankomende uitbreiding en verbouwing van de Utrechtse Veer 3. Elke maand zal er een nieuwe nieuwsbrief verschijnen over wat er de afgelopen maand is gebeurd en wat er de aankomende tijd gaat gebeuren.

Vorderingen omtrent de bouw

De vergunning is goedgekeurd! Dit goede nieuws was jullie 18 juni vast al ter ore gekomen. Nu deze mijlpaal gepasseerd is breekt de periode van 6 weken aan waarin de buurtbewoners eventueel bezwaar kunnen indienen. Gedraag je dus zoals altijd rustig en stil op straat zodat de volgende mijlpaal bereikt kan worden.

Waar gaat er onder andere in Fase 1 aan gewerkt worden?

Een deel van het budget voor Fase 1 van de verbouwing zal onder andere geïnvesteerd worden in het energiezuinig maken van het pand. Zo zijn er bijvoorbeeld plannen gemaakt om in de toekomst over te gaan op elektrisch koken. Momenteel is hier nog geen budget voor om het daadwerkelijk uit te voeren, maar de kabels zullen alvast worden aangelegd ter voorbereiding. Ook gaat er een deel van het budget naar het geluidsdicht rkijgen van de feestzaal. Er wordt in de tussentijd gekeken waar er mogelijk op bezuinigd kan worden door bijvoorbeeld zelf zoveel mogelijk schilderwerk uit te voeren.  

Dispuutsactiviteiten

In de laatste week voor SSR de deuren sluit hebben de laatste activiteiten van dit collegejaar alweer plaatsgevonden. Afgelopen dinsdag werd op de borrelboot van Terra F. de laatste dinsdagborrel ingeluid en op woensdag organiseerde Perropates een heuse insectenmaaltijd. Voor nu zullen de activiteiten op een laag pitje komen te staan, maar na de zomer gaan ze weer van start. Tegen die tijd zullen we jullie nog verder informeren wat betreft de competitie want het einde nadert…

Competitie

Hoe zat het nou ook alweer met die dispuutscompetitie? Binnen de competitie zijn er eigenlijk twee rankings: geld en punten. Voor elke €15 dat het dispuut(slid) doneert, krijg hij/zij één punt. Voor elk aanwezig dispuutslid bij een activiteit krijgt het dispuut ook één punt. Uiteindelijk zullen de aanwezigheidspunten bij de geldpunten opgeteld worden. Het meeste geld binnenhalen betekent dus niet direct dat je dispuut op de eerste plek staat! De competitie kun je in de gaten houden via de volgende link: https://uitbreiding.ssr-leiden.nl/disputen

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn de verbouwing en/of de wervingsacties kan je natuurlijk altijd contact opnemen met SSR. Voor vragen aangaande de verbouwing, of inhoudelijke reactie op deze nieuwsbrief kan je een mail sturen aan wus@ssr-leiden.nl. Voor vragen omtrent dispuutsactiviteiten kan je mailen naar werfcie@ssr-leiden.nl. Voor de rest kan je natuurlijk ook tijdens werkuren bellen met SSR: 071-5120900!

Doneren

Ondanks dat de verbouwing voorlopig voorspoedig verloopt heeft SSR nog altijd een aanzienlijk bedrag nodig om Fase 2 te realiseren. Hierom vragen wij dan ook van iedereen die het kan missen een bijdrage. Dit kan via https://uitbreiding.ssr-leiden.nl/doneren. Je kan zelf kiezen of je vanuit je eigen naam wilt doneren, in naam van je dispuut of anoniem. Alle donaties helpen enorm en SSR is alle leden die hieraan bij willen dragen zeer dankbaar.

Uitgebreide groet,

De Werfcie