Loading...

Nieuws

Blijf op de hoogte van de uitbreiding!
Home / Nieuws
26Nov

Een geslaagde brunch

Patrieck  

Zondag 26 oktober vond de brunch plaats in het nieuwe pand aan de UV3. Met een opkomst van ongeveer 100 man was het een groot succes. Het Leidsch Beleg was zo vriendelijk om ons te sponsoren met broodjes. Daarnaast kon onder het genot van een kopje koffie, thee gesponseerd door Dekker Warmond of een sapje het pand bezichtigd worden.

22Nov

Buurtinformatieavond

Uitbreiding  

Op woensdagavond 22 november tussen 20.00 en 22.00 vond de informatieavond over de uitbreiding voor buurtbewoners plaats; deze was drukbezocht, met zo'n dertig man die een kijkje kwam nemen in het nieuwe pand. De plannen van de architect voor de Utrechtse Veer 3 waren te bekijken, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. De buurtbewoners maakten zich vooral zorgen over eventuele geluidsoverlast, maar ze waren veelal positief over SSR en de uitbreiding. Het was leuk om ook de buurt erbij te betrekken en ze enthousiast te zien worden over wat er allemaal gaat gebeuren.

31Oct

Brunch UV 3

Els  

Zondag 26 november om 11.00 uur organiseert de Werfcie haar eerste activiteit! Dit zal een brunch zijn op de Utrechtse Veer 3 (UV3), verzorgd door het Leidsch Beleg. De kaartjes kosten 10 euro, hiervoor krijg je uitgebreid en lekker te eten en een kijkje in het nieuwe pand, wie wil dat nou niet? Daarnaast kun je bij deze activiteit ook aanwezigheidspunten voor je dispuut verdienen bij de disputencompetitie.

Kaartjes zijn te koop via deze link en op de dinsdagborrels (contant en pin)

30Oct

Opening fondsenwerving

Joost  

Vrijdag 27 oktober vond de opening van de fondsenwerving plaats. Els hield een kleine presentatie met enige nieuwe informatie over wat de werving in gaat houden en daarna werd het gebeuren feestelijk geopend met een druk op de rode knop. Hoe zal de fondsenwerving plaats gaan vinden? Er zullen o.a. reĆ¼nisten en ouders van leden benaderd worden of zij een financiĆ«le bijdrage voor het project over hebben. Daarnaast zal de mogelijkheid voor disputen bestaan om geld te storten om in ruil daarvoor een ruimte of deur in het nieuwe pand naar zichzelf te mogen vernoemen. Om disputen te laten stijgen in...